Weekend workshop waarin aloude astrologische kennis en paarden wijsheid wat nu onbewust en onbereikbaar is zichtbaar maakt.

Workshop met Paardencoaching en Astrologie - 14 en 15 december 2019

Elke dag wakker worden, blij en vol energie, uitkijkend naar wat komen gaat.
Is dat de ‘ver van mijn bed show’ voor jou? Denk je dat dit onrealistisch is, een utopie?

Als je je vermoeid voelt, onvervuld, ontevreden, zelfs ziek, dan zit je opgesloten. Net zoals dieren ongelukkig en depressief zijn als ze opgesloten worden zijn ook wij mensen ongelukkig als we geblokkeerd zitten. Je leeft dan op een plaats die misschien wel comfortabel voelt, waar je ook capabel bent, maar waar je je tegelijkertijd onvervuld voelt. Wat houdt je daar precies?


Druk je wie je bent en durf je daar voor op te komen?

Waarvoor ben je hier op deze wereld?

Verval je steeds opnieuw in een diep ongenoegen?

Worden je verlangens ingevuld in het leven?

Ben je een gefrustreerd mens of een vervuld mens?

Heb je voldoende energie om je levensdoel te realiseren?

Voel je je vrij genoeg in je partnerrelatie?

Houden materiële omstandigheden je tegen om je verlangens na te streven?

Wat zijn je blinde vlekken?

Durf je die vragen überhaupt te stellen?

De muren die je opgesloten houden zijn onzichtbaar en onbewust. In onze tweedaagse workshop vinden we de antwoorden voor en met jou. Wat nu onbewust is, en dus onbereikbaar, maken we zichtbaar. Genezing, vrijheid en vervulling wordt mogelijk op alle niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel.
We ontsluieren wat je ziel nodig heeft om te ademen en om meer vervulling te vinden.

Paardencoaching en astrolgie jpg

Hoe doen we dat?

Geen geringe belofte, die we hier doen. We hebben dan ook twee krachtige methodieken die dit toelaten:

Astrologie

Astrologie biedt een symbolische taal die ons onbewuste aanspreekt en raakt. Zoals de meeste mensen zich niet bewust zijn van de anatomie van hun lichaam, zijn we ons ook niet bewust van wat zich in ons onderbewuste afspeelt. In het bewust maken van het onbewuste hebben we ondersteuning nodig.

 Vedische astrologie onthult de bewuste en onbewuste  strategieën die ofwel lijden naar vervulling of ongenoegen. Het legt bloot wat je blinde vlekken zijn, wat er precies gebeurt en waarom. 

Samen zoeken we naar betekenis in de symbolen van de horoscoop. De astroloog zal de waaier van mogelijke uitingen van elk patroon in de horoscoop verduidelijken tijdens deze tweedaagse. Als cliënt zal je uitgenodigd worden je persoonlijke ervaringen te delen. Beide dragen bij aan het verhaal en aan het einde van deze uitwisseling is er duidelijkheid over hoe de symbolen leven en ademen in jouw leven.

Paarden Coaching

Het werk met de paarden helpt je de informatie die je hebt meegekregen uit je astrologische kaart in praktijk te brengen. We gaan met de paarden vanuit weten naar doen, ervaren, experimenteren. Paarden onthullen en spreken je aan op alle niveau’s- lichaam- geest en emotie-  zodat je wat je leert ook echt kan integreren in je systeem. Je krijgt de kans je patronen in interactie met onze uiterst gevoelige viervoeters te ervaren, en de impact ervan op je omgeving te ontdekken. Je kan nieuwe manieren uitproberen, die je naar meer vervulling brengen.  De paarden geven je eerlijke, directe en diep ingrijpende feedback. Ook deze uitwisseling heeft zijn effect op onderbewuste processen. Je zal ontdekken wat werkt en wat niet werkt voor jou en hoe je dat concreet kan vorm geven. Zo wordt duidelijk hoe je dit alles kan gebruiken en toepassen in je dagelijks leven en werk, zodat je weer kan schitteren en plezier hebben.

Alles gebeurt op de grond, we berijden de paarden niet.

Je coachen zijn:

Annemieken Van Reepingen: arts, psychologe en paardencoach

Levi Cosijn: astroloog, muzikant, coach

De paarden: experts in de zaken van de ziel

Praktisch:

Wanneer: 14/12 - 15/12 /2019, telkens tussen 10u -17u

Lokatie: Kivik, veldstraat 42 9420 Burst

Prijs: 450€ (excl. 21% BTW)

Luister naar de getuigenis van Margreet over haar deelname aan deze weekend workshop: