Paardencoaching 7.jpg


Je voelt dat de dingen moeten veranderen en je voelt dat je er hulp bij nodig hebt.  
Die hulp kan je hier vinden.

Wil je meer zelfvertrouwen? Meer bereiken en gelukkiger worden? Vrijer zijnPaardencoaching kan dat voor jou doen. Wil je genieten van het leven en er voluit voor gaan maar worstel je met problemen die jou dat beletten? Wil je een betere communicatie? Assertiever zijn? Wil je persoonlijke groei en ontwikkelingPaardencoaching is dé snelste weg.

Misschien zijn er zelfs ronduit momenten waarop je echt niet meer weet hoe je nog verder kan?
Lijd je aan burn-out? Depressie? Trauma?

Paardencoaching kan je oplossing zijn. Paardencoaching is namelijk een andere manier van coaching, sneller en efficiënter. Paardencoaching ontknoopt, biedt helderheid en werkt, omdat het wezenlijke snel aan het licht komt, meestal vanuit een onverwachte hoek.
Paardencoaching dringt onmiddellijk door tot de kern van de zaak. Coaching paarden reageren instinctief op met wat er hier en nu is, het is mindful coaching.
Het is bovenal ethisch coachen, respect voor mens, dier en planeet staat in paardencoaching centraal.

Coaching paarden maken snel zichtbaar wat de werkelijke oorzaak is van het probleem, van het patroon waarin je bent terechtgekomen . 

Paardencoaching zet je oog in oog met delen van jezelf die je tevoren niet kon of wilde zien. In een flits wordt in paardencoaching een verbinding hersteld met een deel van jezelf dat dan toe niet toegankelijk was. Een deel van jezelf dat je nodig hebt om heel te zijn, om gelukkig te zijn, om volop te leven.

Veel van onze cliënten hebben al heel wat therapie, coaching of workhops gevolgd. Ze weten wat het probleem is, vaak kennen ze zelfs de oplossing. En toch blijft alles bij het oude. Paardencoaching lost dit dilemma op en leidt tot verandering. Je moet me niet op mijn woord geloven, check het zelf in de getuigenissen van degenen die het ervaarden. Je ontdekt door paardencoaching nieuwe manieren van zijn, van in het leven staan, die jou gelukkig maken. Noch onze paardencoachen noch onze menselijke coachen zullen je gestandardiseerde antwoorden voorschotelen, of geijkte oplossingen voorstellen. Wat we wel doen is jou het forum bieden jouw oplossingen te vinden, heel concreet en stap voor stap.

 
Coaching met paarden.jpg

Kijk zeker even naar de ervaringen van onze cliënten, ze vertellen je in hun eigen woorden hoe zij paardencoaching hebben ervaren.

Ontdek ook jouw weg naar een gelukkig leven in één coachingsessie.

  • Creëer duidelijkheid over het leven dat je echt wil 

  • Ontdek de essentiële bouwstenen van het leven van je dromen. 

  • Vind watt jou belet je droomleven te leiden. 

  • Identificeer die acties die je nodig hebt om je doel te bereiken. 

  • Beëindig het gesprek exact wetende wat je nu wil gaan doen om het leven te creëren dat bij jou past. Niets houdt je nog tegen om ervoor te gaan! 


Vraag je gesprek aan, het is vrijblijvend en zal je in elk geval al waarde brengen. Onze missie is jou te helpen.