Een duurzame oplossing

Voor wie wil groeien, gelukkig en gezond zijn.
Voor wie zich wil bevrijden van burn out, vermoeidheid en andere blokkades 

Dit coaching programma is exclusief ontwikkeld voor mensen die verlangen naar  en diep van binnen weten dat het anders kan: gelukkig zijn, innerlijke rust ervaren, meer succes hebben, meer zelfvertrouwen hebben, fysiek welzijn, meer jezelf zijn, meer ruimte en tijd voor wat je echt wil, meer energie, genieten. Je weet dat het mogelijk is, alleen weet je niet hoe.

Je voelt je op dit moment misschien geblokkeerd. Worstel je met een probleem waar je geen oplossing voor vindt? Voel je dat je over je grenzen aan het gaan bent, waarschuwt je omgeving je al een tijdje dat je toch echt meer rust moet nemen. Voel je je onrustig, ongelukkig, futloos? Misschien heb je een aantal fysieke symptomen, zoals vermoeidheid, hoofdpijn, spijsverteringsstoornissen?  

Sta je op een kruispunt in je leven?

Dan is dit 6 daags paarden coaching programma de oplossing! De Mastering Well-Being methodiek leert je je leven op een authentieke manier in handen te nemen. Onze paardencoaching leert je voor jezelf ruimte en vrijheid te creëren. Kortom: je wordt 100% en voluit wie je echt bent en staat in je kracht dankzij deze coaching cyclus. Je wordt hierin bijgestaan door dé meesters in authenticiteit:onze coaching paarden. In 6 dagen leer je meer dan de meesten ooit zullen leren in een heel leven. U wordt een Master in Well – Being.

 Hieronder een overzicht van de coaching workshops die onderdeel zijn van de MASTERING WELL–BEING coaching cyclus:

Space is the Place

In deze coaching worskhop leer je hoe je voor jezelf de ruimte kan creëren die je nodig hebt. Onze coachingpaarden leren je hoe je grenzen kan stellen en waarom dat zo belangrijk is. Je leert ook eens een keertje nee te zeggen. Je ervaart in onze paarden coaching hoe respect voor die ruimte van jezelf en van anderen een wereld van verschil maakt. Je krijgt inzichten en praktische toepassingsmogelijkheden tijdens de coaching workshop die je de nodige ademruimte in je leven gaan geven en je leven grondig gaan veranderen.

941121212BURKivik085.jpg

The Art of Extreme Self Care

Hoe kan je jezelf verzorgen? Hoe groot is het vertrouwen in jezelf? In deze coaching workshop krijg je instrumenten aangereikt om je energie in balans te brengen en te houden. Je leert door onze coaching hoe je je lichaam kan gebruiken als sensitief instrument. De paarden coaching scherpt je intuïtie aan, zodat je die kan hanteren om de juiste beslissingen in je leven te nemen. Je leert van jezelf te houden, de basis om ook liefde te kunnen geven.

 

Durf Schitteren!

Wie ben jij? Wat zijn jouw talenten? Wat zijn jouw passies? In hoeverre leef je die? Tijdens deze coaching workshop ontdek je het allemaal .We gaan op talentenjacht. Er is een essentiëel verschil tussen talent en competentie, jouw doelbestemming heeft daar alles mee te maken. Onze paardencoaching maakt ongekend potentieel in je wakker. Deze coaching workshop zal je toelaten de juiste man of vrouw op de juiste plaats te worden, een belangrijke voorwaarde om gelukkig te zijn.

The Leader I Am

We zijn allemaal leiders, we willen allemaal ons leven leiden en niet geleefd worden. In deze coaching workshop maak je de natuurlijke leider die in elk van ons zit wakker. Jouw authentieke leiderschapsstijl wordt duidelijk aan de hand van coaching activiteiten met onze coachingpaarden. Of het nu gaat over leiderschap in je eigen leven of leiderschap over anderen, deze coaching dag zal je inspireren en de kracht geven een sterspeler te worden op het veld van je eigen leven.

 

De Wonderlijke Kracht van Emoties

Tijdens deze coaching dag ontdek je hoe emoties, ook de negatieve, een belangrijke en onontbeerlijke bron van informatie en inspiratie zijn. Elke emotie brengt je een boodschap. Je krijgt dankzij onze paardencoaching een nuchtere en efficiënte methode aangereikt om die boodschappen te ontcijferen. Je leert hoe je met deze emoties kan omgaan op zo’n manier dat ze een verrijking zijn, voor jezelf en in je communicatie met anderen.

The Age of Miracles

Hoe ziet jouw toekomst er uit? Waar droom jij van? Waar ben je nu? Wat zijn je obstakels en uitdagingen? Hoe ruim je die uit de weg? In deze coaching worskhop coachen we je een heel eind dichter bij het realiseren van je droomleven en/of werk. Dat waarvan je dacht dat dat voor jou absoluut onmogelijk was wordt na deze coaching dag een realiseerbaar doel. We coachen je een plan op te zetten om stap voor stap dat doel te bereiken.

HOE?

Je kan zelf je coaching programma samenstellen: kies voor elke coaching workshop de datum die jou het beste past in de volgorde die jij wil. Elke coaching workshop wordt op 2 verschillende data georganiseerd.

Lijkt deze Mastering Well-Being je wel wat? Wil je meer informatie? Via een persoonlijk coaching gesprek willen we je graag begeleiden naar het coaching programma dat voor jou de meeste waarde kan bieden. Het is namelijk belangrijk dat je een coaching programma volgt dat in relatie staat met je huidige situatie en doelstellingen. Wij staan ter beschikking om jou hierbij te coachen.

Om van deze service te genieten kan je simpelweg hier klikken, of je kan ons bereiken op 0496/108330. Samen maken we tijdens dit coaching gesprek voor jou een strategisch plan om jouw persoonlijke groei te garanderen en je welzijn te boosten.

Investering: Er zijn 2 mogelijke formules:

1. Inschrijven per workshop:

Er is een specifiek thema dat jou aanspreekt, dan is dit jouw formule. 

Je krijgt een volledige dag exclusieve coaching van Dr. Annemieken Van Reepingen, arts en psychologe, ervaren Horse Assisted coach en auteur van het boek 'Jouw Paardenkracht' en de krachtigste coachen ter wereld: onze coachingpaarden. Je krijgt een werkboek, zodat je een naslag hebt voor jezelf van deze intensieve workshop. 

We starten om 9u45 en eindigen om 17u. 

Je wordt verwend met een lekkere lunch, drank en versnaperingen zijn inbegrepen.

Investering voor 1 workshop: 520€ (excl.BTW)

 4. De totaalformule

Je wil er volledig voor gaan, en schrijft je in voor het volledige programma, dan is deze formule wat je zoekt. 

Drie dagen exclusieve coaching van Annemieken Van Reepingen, arts en psychologe, ervaren Horse Assisted coach en auteur van het boek 'Jouw Paardenkracht' en de krachtigste coachen ter wereld: onze coachingpaarden. Je krijgt een werkboek, zodat je een naslag hebt voor jezelf van deze intensieve workshop. 

In dit programma zit inbegrepen: 

In het volledige programma zit inbegrepen:

  • 6 workshopdagen

  • syllabus voor elke workshopdag

  • worksheets 

  • 2 individuele coachinggesprekken: een tussentijds coaching gesprek en een afsluitend gesprek

  • bonus: boek Jouw Paardenkracht: we willen je aanmoedigen te gaan voor wat goed voor je is, en daarom: als je ten laatste tijdens het intakegesprek je deelname vastlegt krijg je dit boek er gratis bij.

We starten elke workshop om 9u45 en eindigen om 17u. 

Je wordt verwend met een lekkere lunch, drank en versnaperingen zijn inbegrepen.

Investering voor het volledige coaching programma: 2800 € (excl.BTW)

Elk van deze formules kan gecombineerd worden met individuele coaching of VIP dagen. Voor meer informatie hierover: contacteer ons annemieken@kivik.eu of 0496/1083330

Inschrijvingsformulier Mastering Well-Being

Hieronder vindt u de data van de coaching workshops die deel uitmaken van uw Mastering Well-Being coaching cyclus. Gelieve de data aan te kruisen van de edities waar u aan zult deelnemen.

 Mag ik u een tip geven? Laat wat tijd (ongeveer 3 tot 4 weken is ideaal) tussen de coaching workshop dagen, het zijn intensieve coaching dagen vol informatie, inzichten en daaruit voortvloeiende actieplannen. Geef jezelf de tijd wat je hebt geleerd tijdens de paardencoaching ook effectief toe te passen in je dagelijks leven.