Wist u dat gelukkige werknemers tot 94% meer presteren, de productiviteit met minstens 20% opdrijven, en de turn-over doen dalen met 75%? Investeren in uw menselijk potentieel is de belangrijkste investering die u als bedrijf mag doen. Het geluk van uw werknemers wordt bepaald door het team waarbinnen ze werken, door de leiders van dit team en door het aligneren van persoonlijke doeleinden en teamdoelstellingen.

Hoe verzekert u zich ervan dat de teamcoaching en managementcoaching die uw bedrijf krijgt dit alles doet?
Wat kost het uw bedrijf als die coaching u dat niet oplevert?

Elke euro die u investeert moet u een tastbaar resultaat opleveren, zowel op korte als lange termijn.
Paardencoaching biedt u dergelijke high quality and high impact coaching.

Bij Kivik garanderen we u dat de ROI van onze teamcoaching aan de hand van paardencoaching hoog is.

Teambuilding met paarden.jpg

Verschillende van de meest succesvolle ondernemingen ter wereld hebben onze paardencoaching ingezet en komen terug voor meer, o.a. Boss Paint, GSK, MSD, Luminus, Vlerick Business School, ARAG SE, Grunenthal, Colruyt, Astellas, om er maar enkele te noemen.

 We hebben ervaren dat teambuilding met paarden en leiderschap coaching met paarden de snelste, meest effectieve en aangename coaching is om top teams te creëren.

 Paardencoaching presenteert uw teams en managers een gigantische spiegel over hun functioneren.

De impact van paardencoaching is enorm omdat een paardencoach ervaringsgericht, onbevooroordeeld, authentiek en oplossingsgericht coachen biedt.

 Als u burn-out, absenteïsme en een te grote turnover wil voorkomen in uw onderneming, dan vergt dat wat meer dan  wat wij noemen een "an apple a day keeps the doctor away" aanpak. Uw medewerkers en uzelf gezond, gepassioneerd en gemotiveerd houden, is de uitdaging. Wij bieden u trainingen en programma’s waarbij opnieuw onze paardencoaching wordt ingezet, die dit klaarspelen voor u. 

Kom zelf de katalyserende kracht van paardencoaching ervaren, neem deel aan een taster paarden coaching waarin we u laten proeven van leiderschap coaching. Schrijf hier in.