"Leading should result in following by free will" 

Een team zal uitblinken onder een excellente leider. KIVIK geeft training en coaching in authentiek leiderschap in een veilige en constructieve omgeving. Onze unieke coaching met paarden brengt uw managers naar die excellentie.

Onze unieke en krachtige coaching zorgt voor authentieke en efficiënte leiders, die gevolgd worden uit vrije wil. De belangrijkste helpers in leadership coaching bij Kivik hebben vier benen, een zachtaardige ziel en wegen 500kg of meer. Leiderschapskwaliteiten, sociale vaardigheden en creativiteit zijn dingen die een goed leider vaak als vanzelfsprekend aanneemt en doet, en die elke manager kan ontwikkelen in onze coaching.

Leiderschap 2.JPG

Gerichte coaching met paarden houd uw managers een perfecte spiegel voor, en laat hen – met de hulp van een professional coach – zelf tot cruciale inzichten komen wat hun leiderschapsstijl en -kwaliteiten betreft.

Wat is executive coaching bij Kivik?

Door in onze coaching drie aspecten van het leren – taal, emotie en lichaam – te combineren, biedt KIVIK u een interactieve training& coaching met een hoge impact en blijvende resultaten voor uw managers en dus ook voor uw organisatie in zijn geheel.

Net als golfen of fietsen, is leiderschap een vaardigheid die je vooral op een praktische manier aanleert. Onze leiderschapstrainingen bevatten dan ook weinig theorie, we stappen in de actie, en laten je in interactie met onze coaching paarden ervaren, experimenteren en ontwikkelen.

Waarom paarden? Een paardenkudde is afhankelijk van goed leiderschap en rolaanvaarding binnen de kudde om te overleven. Omdat ze, net zoals werknemers, ‘welwillende deelnemers’ of ‘weigerachtige kuddeleden’ kunnen zijn, zijn deze dieren ideale partners in coaching leadership en team coaching.

Als tijdens de coaching seminarie een leidinggevende de paarden vraagt om iets te doen, zal hun (meewerkende of weigerachtige) respons op zijn of haar gedrag duidelijke en directe feedback geven over hoe hij of zij overkomt, op welke vlakken hij of zij sterk staat in leiderschap en op welke vlakken hij of zij zich nog kan ontwikkelen.

Wat een leidinggevende inbrengt in de interactie met de coaching paarden is een goede weerspiegeling van wat er gebeurt op de werkvloer.

Paarden doen aan mindful coaching, ze oordelen niet, manipuleren niet en zijn niet te manipuleren. Op die manier zijn de paarden uw coaching experten op weg naar authentiek leiderschap.

Voor andere voordelen van coaching met paarden: ga naar: Coachen met paarden: voordelen

Te verwachten resultaten in coaching leadership:

•De unieke opportuniteit in een persoonlijke coaching te ontdekken, via coaching oefeningen met de paarden, wat jouw sterke punten en uitdagingen zijn als leider.

 Onbevooroordeelde en directe feedback in coaching en training over je aanwezigheid als leider. Dit levert een duidelijk zicht en een diep begrip op over hoe je je leiderschapskwaliteiten naar het volgende niveau kunt tillen. De paarden duiden in de coaching workshop manieren aan om elke uitdaging te overwinnen.

•Ontwikkeling van je eigen persoonlijke leaderschip in onze coaching. Wij bieden geen algemene theoretische modellen, maar praktische persoonlijke coaching.

•Training leadership in het krachtig optreden in onzekere situaties, conflicten efficiënt oplossen, luisteren en duidelijk communiceren.

Emotionele en sociale intelligentie ontwikkelen: onderzoek heeft uitgewezen dat het verschil tussen middelmatige en excellente leiders zit in hun emotionele intelligentieniveau. Training en coaching met paarden is de methode bij uitstek om emotionele en sociale intelligentie te perfectioneren.

Citaten van senior managers die coaching van ons kregen:

“Coaching leadership with horses prepares you for the ultimate multitasking that is required of tomorrow’s most powerful and influential leaders.”

“ A perfect way to explore your emotional intelligence and how this impacts your leadership.”

“There is no other experiential training and coaching that will provide such immediate and unbiased feedback . “

Leiderschap.jpg

Hoe sterk zijn uw leiders?

Zelfs het best samengestelde team functioneert maar optimaal onder goed leiderschap.
Is de leider van het team ook uw sterkste of zwakste schakel?

Vraag hier uw  analyse gesprek. 

Ons aanbod:

1.The Leader I Am
Eén dag intensieve Horse Assisted leadership coaching in groep.
Coaching oefeningen met de paarden in leiderschap, theoretische modellen, directe en straight to the point feedback over je leiderschapstijl.

 2.The Leader I Am High End coaching
4 dagen Horse Assisted Coaching Leadership voor leidinggevenden in Normandië.
This is a special one! Dus, voor meer informatie, contacteer ons

 3.Golden Star Leadership Coaching Program in Brazil
Dit coaching programma is top of the bill! Als u uw seniormanagers een unieke coaching ervaring wil bieden die ze nooit zullen vergeten en die hun leiderschap een enorme boost zal geven, dan is dit coaching programma wat je zoekt: een week lang coaching met paarden in Brazilië, in een prachtig landschap. Uit rijden gaan op criollo’s, de fantastische Zuid-Amerikaanse cowboypaarden , genieten van de warme gastvrijheid van de gaucho’s , zelf voor even een gaucho worden... Neem contact op voor meer informatie over dit paardencoaching programma.

 4.Coaching & Training op maat.
Speciale topics, specifieke thema’s waar uw management mee te maken heeft? We maken een coaching workshop op maat voor uw onderneming.

 4.Persoonlijke coaching 
Een persoonlijk leadership coaching traject met paarden, begeleid door een professional coach, expert in leadership coaching.De coaching met de paarden kan indien gewenst op video worden opgenomen.

 Interesse? Maar is het nog niet helemaal duidelijk wat onze coaching inhoudt? Kom dan naar het introductie seminarie.

 Met onze coaching bieden wij een antwoord op maat op de vragen en wensen van uw organisatie.
Contacteer ons telefonisch 0496/108330, of mail ons annemieken@kivik.eu