Paardencoaching+opleiding.jpg
paardencoaching+opleiding+2.jpg

Overweeg je je zelf te bekwamen in paardencoaching? Fantastisch! Dit werk kan niet genoeg gedaan worden in de wereld. Als expert in het coachen met paarden staan we dan ook te trappelen om onze paardencoaching kennis en ervaring met je te delen. We engageren ons dan ook ten volle om kwalitatief hoogstaande paardencoaching opleidingen te bieden.

 Afhankelijk van wat je wil, je engagement en je mogelijkheden kan je kiezen voor een korte of een uitgebreide paardencoaching opleiding.

Onze Short Term Training laat je kennis maken met paardencoaching vanaf de andere kant, als coach. Als Horse Dream Belgium en dus enig erkend trainer van de gerenommeerde internationale paardencoaching organisatie EAHAE bieden we je een Train the Trainer weekend. Dit weekend is bedoeld voor mensen die willen kennis maken met dit werk, en/of mensen die al trainingen, coaching of therapeutisch werk doen en overwegen paarden als collega's in te schakelen. Hiermee krijg je een eerste kennismaking en aanzet. Dit is de enige en unieke mogelijkheid om gekwalificeerd lid van EAHAE te worden.

Wil je een volleerd en degelijk opgeleid paardencoach worden, dan kan je de wereldwijd unieke opleiding Long Term Training Paardencoaching volgen. Gedurende een jaar werken we met jou samen om je klaar te stomen tot een expert in het coachen met paarden. Je ondergaat hierbij een spectaculaire persoonlijke en professionele transformatie. Deze paardencoaching opleiding vraagt een diepgaand engagement van jou en van ons. Het is een ongelooflijke reis die je brengt naar onverwachte en boeiende horizonten. Ook deze opleiding is EAHAE geaccrediteerd, en bevat de Horse Dream License training, een internationaal gerenommerde en erkende training. M.a.w. je wordt ineens ook Horse Dream Licensed partner!

Klik zeker even door naar de specifieke pagina’s om meer te ontdekken over elk van deze programma’s!