Ben je alleen maar  op zoek naar iets leuks om samen te doen? Dan hoef je niet verder te lezen want dat is niet wat wij doen. Natuurlijk is het ook leuk, maar wat wij doen is veel en veel meer dan dat, het is écht TEAM - BUILDING.

Waarom teambuilding?

Het geluk van uw medewerkers wordt grotendeels bepaald door het team waarbinnen ze werken. Gelukkige werknemers presteren 94% meer. Onze originele teambuilding is dé manier om de sfeer, efficiëntie en cohesie van uw teams te versterken!

Teambuilding moet een opkikker zijn voor je bedrijf! Een manier om de werkers te belonen in een win-win situatie. Iets om niet enkel de dag erna op terug te kijken maar een blijvende ervaring voor een hele ploeg!

 "In naam van het alle coachen en het instituut willen wij jullie bedanken voor de fijne en vooral leerrijke dag die wij hebben mogen beleven.
De passie, de gedrevenheid, de deskundigheid die jullie uitstralen is geweldig.
Schitterend is het om te zien hoe jullie de dingen aanpakken, hoe jullie de werkpunten zien, benoemen en erop inspelen.
Ik ben ervan overtuigd dat deze dag een bijzondere meerwaarde is voor de groei van individuele medewerkers maar ook voor de groei, de communicatie, de spirit van het team.
Dank je, dank je, dank je."

Bart Verhoeven, Carl Van de Velde instituut

Doel van teambuilding

  • Begrijpen van de dynamiek van het team. Op een minimum van tijd wordt tijdens een teambuilding met paarden duidelijk hoe uw team functioneert, waar eventuele knelpunten zitten en wat daar kan aan gedaan worden.

  • Verdiepen van de loyaliteit aan de organisatie, het gevoel ergens bij te horen. Door samen te werken aan het bereiken van de gewenste resultaten tijdens de teambuilding opdrachten, zullen teamleden ontdekken wat het betekent een gemeenschappelijke visie te delen. Elk vanuit zijn individueel perspectief. Het team zal ervaren wat het betekent zich te engageren voor een gemeenschappelijk doel.

  • De competentie en de cohesie van het team versterken door ongewone situaties het hoofd te bieden tijdens de teambuilding dag, die een metafoor vormen voor de uitdagingen die uw medewerkers ontmoeten in de werksetting.

  • Revitalisatie en meer arbeidsvreugde door samen in de natuur te genieten van het “spelen met paarden” in deze originele teambuilding.

  • Conflicthantering: in conflictsituaties tijdens de teambuilding zullen de paarden, net zoals cliënten en collega’s, goed reageren op het team als het samenhangend, klaar en duidelijk is.

  • Het benadrukken van de individuele verantwoordelijkheidszin en de unieke bijdrage van elk teamlid aan de teambuilding opdrachten.

  • Aligneren van persoonlijke doelen en teamdoelstellingen: met specidieke teambuilding activiteiten helpen we uw teamleden klaarheid te krijgen omtrent deze belangrijke topic.

Ieder bedrijf streeft zijn ideologie of doelstelling na maar om samen tot één eindpunt te komen is het van groot belang dat individuen een nauwere band vormen met hun groep. Bovendien is open communicatie van en naar management essentieel om een wederzijds vertrouwen op te bouwen. Onze leadership coaching is hier hét perfecte instrument voor.

 

Hoe sterk is uw team?

Is uw team ook de sterkste of zwakste schakel?
Vraag hier uw   TEAM ANALYSE gesprek


Op zoek naar een originele teambuilding?

Onze Topteam Powerboost is leuk, beklijvend en motiverend. Een teambuilding dag vol plezier en uitdaging, die uw personeel zal energetiseren en inspireren! Deze originele teambuilding is een unieke ervaring die u en uw collega’s zal bijblijven  en waar de organisatie nog lang profijt van zal hebben. 

De combinatie van de ontspannen sfeer van de teambuilding, het paard als metafoor en de locatie maken het mogelijk op een speelse manier vraagstukken in uw organisatie op te helderen.

In teambuilding activiteiten met de paarden krijgen uw teamleden teambuilding opdrachten waar ze gezamelijk mee aan de slag gaan.  Die motiveren hen en  confronteren hen op een positieve manier . Nieuwe inzichten komen tijdens de teambuilding naar boven die het persoonlijk functioneren van elke deelnemer en het functioneren van team als geheel naar een hoger niveau tillen.

Teambuilding met inzet van het paard is een onvergetelijke ervaring met veel impact!

Een impressie van een Topteampowerboost teambuilding: