Een oase van rust en welzijn.

Je draagt veel verantwoordelijkheid.
Je bent altijd al gedreven geweest om je doelen te bereiken. Je zet je 100% in voor de dingen. 
Je wil een verschil maken in de wereld, een bijdrage leveren waarvan jij het gevoel hebt dat ze van belang is in het groter geheel.
Je omgeving kan op jou rekenen en doet dat ook.
Je bent fijngevoelig en empathisch.

Heb je dan ook soms het gevoel geleefd te worden, in plaats van te leven? Voel je je moe, bij tijden overweldigd door alles wat je nog zou moeten doen en waarvoor je de tijd niet vindt? De dagen zijn te kort om alles rond te krijgen en bovendien voel je dat je energie altijd maar zakt. Je lichaam zendt alarmsignalen uit: moe zijn, maar toch niet kunnen slapen zoals het hoort, spierpijnen, spijsverteringsstoornissen zoals maagpijn, zuurbranden, darmen die overhoop liggen, hoofdpijn,... Stress wordt je middennaam, en je loopt regelmatig op de toppen van je tenen. Je omgeving begint zich ook ongerust te maken, en maant je aan het wat kalmer aan te doen, of erger nog, begint te klagen omdat je altijd zo kortaangebonden bent. 


In ieder geval verdien je het er even tussenuit te zijn, tijd voor jezelf te nemen. Deze retreat biedt je dat.  

In een haven van rust, midden in het 1500 hectare grote woud van Saint Sever Calvados bieden we je een driedaagse van zalige rust , forest bathing en coachen met paarden.

 • leven in plaats van geleefd te worden, de authentieke leider worden van je eigen leven

 • energie hebben, dat uitgeputte, futloze gevoel kwijt raken, passie ervaren

 • rust vinden en plezier hebben, genieten

Wat is Forest Bathing? Forest Bathing betekent je terugtrekken in de natuur en je onderdompelen in de atmosfeer van het woud. De wetenschappelijk aangetoonde voordelen van Forest Bathing zijn multiple:

 1. Creatie van natural killer cellen, een boost van je imuunsysteem

 2. Minder risico op hartinfarcten

 3. Gewichtsvermindering en verbetering van suikerziekte

 4. Kalmerend effect op stijve en pijnlijke spieren

 5. Ontstekingswerend effect, o.a. dankzij anti-inflammtoire plantenstoffen

 6. Meer energie en betere slaap

 7. Stemmingsbooster

 8. Zuiverdere huid

Onze partners tijdens deze retreat zijn onze viervoetige hoogsensitieve meesters in intuïtie en communicatie: de coaching paarden. Deze wijze en krachtige coaching dieren houden je gezelschap, ondersteunen je en coachen je gedurende deze 3 dagen. Hun coaching feedback is puur, direct en eerlijk.

Waar?

982Coaching paarden in de bloemetjes.JPG

La Davière in Saint Sever Calvados ligt midden in het woud van Saint Sever, een oase van rust, magie en historiek. Gebouwd in de 17de eeuw is het al enkele eeuwen de stille getuige van mens en natuur. Een plaats waar je vanzelf tot rust komt, waar herbronning vanzelfsprekend is. Waar coachen met paarden een natuurlijk onderdeel van het geheel is.

Logeren kan in een gezellige B&B in de buurt, of in houten huisjes in het bos. Je kan ook kamperen.

In Normandië en de Calvados regio valt heel wat moois te bezoeken, als je er een iets langere vakantie van wil maken, kan je hier volop genieten.

 

Investering: Er zijn 3 mogelijke formules:

1. Silver formula

Deze basisformule bestaat uit de retreat zoals hierboven beschreven.

We bieden je graag nog een follow-up gesprek aan, enkele weken na de retreat.

1550 € (excl. 21% BTW), lunch, thee en koffie inbegrepen

We kunnen voor jou overnachtingen , inclusief ontbijt, organiseren.

2. Golden formula

In deze formule krijg je:

 • retreat in Normandië

 • 10 u individuele coaching (die life of on line kunnen plaatsvinden)

Deze sessies geven je de kans verder ondersteund te worden in het toepassen en implementeren van de inzichten en nieuwe strategieën die je hebt geleerd in de retreat week. Moeilijke momenten vragen misschien bijkomende ondersteuning. We bouwen verder met nieuwe tools en manieren van aanpakken die nog niet aan bod kwamen tijdens de retreat. Uitdagingen worden samen bekeken en aangepakt.

Deze opvolging garandeert je dat wat je hebt meegenomen uit je retreat ook verder doorwerkt en een deel wordt van je dagelijks leven, je krijgt extra informatie en tools, en last but not least: het biedt je een persoonlijke, betrokken en geëngageerde partner bij alles wat je wil ondernemen. 

3500 € (excl. 21% BTW )

 

3. Diamant Formula

High end programma

 • strategiesessie

 • retreat in Normandië

 • 20 uren individuele coaching

 • 2 VIP dagen

Deze formule is een intensief coaching programma, bedoeld voor wie zichzelf een serieuze boost willen geven. In dit programma verwerf je  inzichten en strategieën die een positieve transformatie brengen in je leven en jou tot innerlijk leiderschap.brengen Naast het hanteren en toepassen van de strategieën die je voor jezelf hebt verworven komen extra technieken aan bod als conflicthantering, het voeren van moeilijke gesprekken,...De inhoud van het programma wordt volledig op jouw maat gemaakt, we passen aan, schaven bij en nemen er in op wat nodig is voor jouw groei.

10 780 € (excl. 21% BTW)

Schrijf je in voor dit fantastisch coaching avontuur: