Jouw Paardenkracht

Jouw Paardenkracht

34.40

“Zou het niet fantastisch zijn elke ochtend wakker te worden, blij en vol energie uitkijkend naar wat komen gaat? Wetend dat er overvloed is, verrassingen, dat we veel te geven en ook veel te ontvangen hebben? De realiteit is anders.”
 

Dat zijn de eerste woorden van het boek ‘Jouw Paardenkracht’, een rijk gestoffeerd en gefundeerd relaas over en voor mensen die willen groeien en gelukkig zijn. Het wil mensen verhinderen psychisch en fysiek uitgeput te raken, een praktische leidraad bieden om uit burn-out te raken en opnieuw energie en drive te vinden. Dit boek is in veel opzichten anders dan alle andere boeken om verschillende redenen.

Taal:
Quantity:
Bestellen

Annemieken Van Reepingen heeft dit boek geschreven vanuit haar 30 jaar ervaring als huisarts en klinisch psychologe. Als arts ziet ze heel wat mensen met klachten die eigenlijk een alarmsignaal zijn, zoals de lichtjes op het dashboard van je auto die je vertellen dat er iets mis is. Maar de meeste mensen gaan ondanks die alarmsignalen door, omdat ze het gevoel hebben niet anders te kunnen. Maar er is wel degelijk een alternatief, namelijk authentiek leiderschap. Authentiek leiderschap is wat we nodig hebben voor een evenwichtig en gelukkig leven. Dit boek legt uit wat dit authentiek leiderschap precies inhoudt en wat je concreet kan doen om het te realiseren.

 

Dr. Van Reepingen heeft een methodiek ontwikkeld, die een antwoord biedt op de zoektocht naar een meer accurate, waardevolle en beklijvende aanpak van burn out. Deze methodiek vind je stap voor stap beschreven in dit boek.

 

Na dit boek is een paard ook nooit zomaar meer een paard. Zij zijn de perfecte partners om authentiek leiderschap in onszelf te ontplooien. De ervaringen en verhalen die in het boek beschreven staan tonen je hoe dat in zijn werk gaat.

 

De prachtige foto’s van Berenika Bratny zijn een oproep tot authenticiteit zoals echte paarden dat ook zijn, ze zijn een poging om vast te leggen wat moeilijk vast te leggen is: de meest dierbare ervaringen, connecties, momenten van vervoering.

 

‘Jouw Paardenkracht ‘ is een leesboek, een doe-boek, een ervaar-boek, een geniet-boek, een salontafel boek. Het is een boek dat je in één ruk kan uitlezen, dat je lukraak kan openslaan, dat je kan raadplegen, dat je kan lezen en herlezen.

 

'Wat een prachtig boek ! De woorden gaan recht naar mijn hart. DANK JE WEL. Tevens en vooral ook VAN HARTE GEFELICITEERD met dit waar spiritueel PIECE OF ART ! ! ! '
Maria