Goede sociale vaardigheden maken je kans op succes en geluk groter. Net zoals paarden zijn wij mensen sociale wezens, we gedijen niet alleen. Als je in een burn-out of depressie zit, als je een trauma meegemaakt hebt en het blijft aan je vreten, dan heb je de neiging je af te sluiten. Je gaat dikwijls twijfelen aan je sociale vaardigheden bij burn-out, depressie, trauma. Nochtans hebben we connectie, verbinding nodig om ons goed te voelen. Sociale vaardigheidstraining baant je een weg door de jungle die Mensenland heet.

Bij Kivik krijg je coaching in sociale vaardigheidstraining op verschillende niveau’s:

•  In onze coaching workshops leer je jezelf vlot te bewegen in groep. Telkens opnieuw creëren we een authentieke gemeenschap waarin je vrij en veilig je sociale vaardigheden kan bijschaven en oefenen. Je kan experimenteren met sociale vaardigheden tijdens de sociale vaardigheidstraining en krijgt continu eerlijke feedback van de groep, de coaching paarden en je coach.

•  Paarden zijn kuddedieren, ze zijn meesters in sociale vaardigheden en zijn gevoelig voor de meest subtiele sociale signalen. In het wild hangt hun overleving hier vanaf: als één van de paarden bijvoorbeeld een hongerige leeuw spot, dan gaat de hele kudde er in een fractie van een seconde vandoor. Diezelfde alertheid en gevoeligheid leggen ze in sociale vaardigheidstraining ook aan de dag naar ons toe. Onze coaching paarden zullen je maximaal ondersteunen om je sociale vaardigheden te fine tunen. Je krijgt tijdens het coachen met paarden oordeelloze, eerlijke en directe feedback over je sociale vaardigheden.

In het Mastering Well-Being coaching programma krijg je gedurende 6 intensieve dagen sociale vaardigheidstraining. Goede en duidelijke communicatie. Op een gracieuze manier grenzen stellen. In leiderschap zijn, op zijn minst in je eigen leven, ook in gezelschap van anderen. Dat en nog veel meer, het komt allemaal aan bod in dit efficiënt coaching traject

In de  driedaagse rertreat in Normandië krijg je in alle rust sociale vaardigheidstraining in het prachtige en rustgevende Normandië . Je kan er samen met de coaching paarden genieten van de natuur en aan sociale vaardigheden werken.

Spreekt paardencoaching je aan, denk je dat paardencoaching iets voor jou is? Weet je niet goed wat voor jou nu de gepaste therapeutische en coaching oplossing is? Vraag een verkennend gesprek aan: