Unieke paardencoaching programma’s

Dr. Van Reepingen Annemieken’s ervaring als arts, psychologe en coach gedurende meer dan 25 jaar heeft haar toegelaten coaching programma’s te ontwerpen die voor jou een kader schept waarbinnen de verandering die jij nodig hebt kan gebeuren. Deze programma’s zijn wereldwijk uniek en worden nergens anders aangeboden. Ze hebben hun nut al uitgebreid bewezen voor tientallen deelnemers.

 Wat?

Coaching paard Phebus.jpg

Je maakt in elk coaching programma telkens deel uit van een selecte groep van mensen die net als jij een oplossing zoeken voor hun uitdagingen. De coaching paarden zijn je voornaamste begeleiders. Maak hier kennis met ons team. Daarnaast krijg je coaching van Dr. Van Reepingen Annemieken, arts en psychologe, en één of meerdere professionele life coachen en therapeuten .

Het coaching programma Mastering Well-Being is gebaseerd op meer dan 25 jaar ervaring in coaching en therapie. Dit coaching programma is samengesteld uit thema’s die Dr. Van Reepingen Annemieken in al die jaren altijd opnieuw heeft zien terugkomen bij  burn-out, depressie en trauma en andere problematieken. Het zijn coaching thema’s waarmee ze al haar cliënten heeft zien worstelen in de therapie, en waarop we met paardencoaching een perfecte oplossing bieden:

  • Ruimte voor jezelf scheppen en grenzen durven aangeven.

  • Ook eens voor jezelf zorgen en niet alleen voor een ander.

  • rust vinden

  • energie over hebben

  • constructief omgaan met (negatieve) emoties zoals angst of kwaadheid of verdriet.

  • Het antwoord vinden op vragen als: wie ben ik echt, wat is mijn kern

  • de leider worden van je eigen leven, in plaats van geleefd te worden

  • jouw unieke bijdrage aan de wereld ontdekken

Meer inforatie over dit programma vind je hier.

 

In de driedaagse retreat in Normandië nodigen we je uit het wilde paard in jezelf te laten mee galopperen met onze coaching paarden in de prachtige velden van Normandië. Het uitgestrekte woud, de eeuwenoude geschiedenis van het land, en de gastvrijheid van de inwoners van Normandië brengen je vanzelf tot rust. Paardencoaching, Forest Bathing, creatief bezig zijn. Dit en nog veel meer coaching ingrediënten in deze retreat maken burn out herstel vanzelfsprekend, en helpt je verder op weg naar een leven dat écht bij je past.

Meer details over al deze coaching programma's en inschrijven vind je hierboven, als je klikt op de buttons.

Kijk zeker ook even naar de ervaringen van andere cliënten. Zij vertellen je in hun eigen woorden wat onze paardencoaching programma's voor hen hebben betekend.

Weet je niet goed wat voor jou het meest geschikt zou zijn?

Aarzel niet: vraag een vrijblijvend gesprek aan en we zoeken het samen uit: