Je wil meer geluk en succes in je leven. Meer zelfvertrouwen om je eigen weg te vinden en te gaan. Paardencoaching  in groep biedt je de meest efficiënte manier om persoonljke groei en ontwikkeling te bereiken. 

Duidelijk communiceren, je sociale vaardigheden ontwikkelen, met coachen met paarden in groepsverband wordt dit "a peace of cake". Zeer snel zal paardencoaching in groep je tonen hoe je hierin een expert wordt.

Je wil de teamgeest in de groep versterken? De groep als groep sterker maken? Het samenhorigheidsgevoel vergroten? Samen een uitdaging aanpakken?

Dit coaching avontuur in groep aangaan biedt je vele voordelen:

 

Paardencoaching in groep = ontdekken dat je niet alleen bent

Heel veel mensen die met een probleem bij me aankloppen waarvoor ze coaching nodig hebben, denken dat ze alleen zijn met dat probleem. Het tegendeel is waar. Na 25 jaar coaching en therapie ervaring weet ik het zeker: we zijn allemaal mensen en we worstelen allemaal met gelijkaardige uitdagingen. Elk in zijn persoonlijke context en op zijn manier. Dat maakt paardencoaching in groep zo verrijkend, zo troostend, zo ondersteunend en zo inspirerend.

 

Paardencoaching workshop.jpg

In een coaching groep je kennis en leren vergroten

Zet een groep van gelijkgestemde zielen bijeen in paardencoaching en je hebt een rijkdom aan kennis, wijsheid en ervaring waarvan elk lid van de groep kan genieten. Het is een enorme meerwaarde als je feedback en advies kan krijgen van anderen die dezelfde of gelijkaardige ervaringen hebben gehad.

 

Teamcoaching vergroot je netwerk, je bouwt een gemeenschap 

Veel mensen voelen zich geïsoleerd en eenzaam. Deelnemen aan een coaching groep is een ideale gelegenheid om nieuwe relaties aan te gaan die ook lang na de groep blijven bestaan.

 

Paardencoaching Mastering Well Being.JPG

Je verlegenheid in paardencoaching in groep overwinnen

Houd jij je ook liever op de achtergrond in een groep? Ben jij degene die altijd luistert en bijna nooit iets zegt in een groep van  mensen? Vind je het moeilijk voor je mening uit te komen in groep? Ben je dan achteraf teleurgesteld over jezelf omdat je eigenlijk wel iets te vertellen had en liever geen muurbloempje was gebleven? Dan is paardencoaching in groep ideaal voor jou: hier coachen we je in een veilige omgeving om ook in groep jezelf te zijn en voor jezelf of je mening op te komen. Mensen voelen zich thuis en warm opgenomen in onze coaching groepen. Een ideale experimenteerruimte!

Paardencoaching in groep bied je de gelegenheid om te delen en een bijdrage te leveren

Diep van binnen willen we allemaal onze bijdrage leveren en een impact hebben. Als lid van een coaching groep kan je het verschil maken voor de ander. 

Paardencoaching in groep is een feestje

Een goede coaching groep is prettig en inspirerend, een warme gemeenschap waar je toe behoort. Het is gewoon leuk. Je kijkt elke keer weer uit naar de volgende coaching bijeenkomst. En wie wil niet wat meer genieten in het leven?

Paardencoaching in groep = Grotere verantwoordelijkheid = betere resultaten

Je zou hierover kunnen discussiëren, en geloof me: ik ben helemaal vóór de transformationele kracht van individuele coaching, maar er is iets aan de groepsdynamiek in paardencoaching dat mensen ondersteunt om actie te ondernemen, om grotere risico’s aan te durven en zich te houden aan hun eigen beloften, dat in individuele coaching niet optreedt . Het is één ding om je coach een belofte doen. Het is nog totaal iets anders als je bij die belofte een hele coaching groep als getuige hebt. 

Samen coaching met paarden volgen is goedkoper

De investering voor deelname aan een paardencoaching in groep is veel kleiner dan voor een individuele coaching. 

Wij bieden u een heel gamma aan fantastische en inspirerende paardencoaching programma's in groep aan, waar je je individueel voor kan inschrijven. De groepen in onze coaching programma's zijn klein (ongeveer 6 personen), bij de start is iedereen onbekend voor elkaar maar al snel verandert dit groepje onbekenden naar een hechte, warme en authentieke coaching groep. Voor meer informatie over de paardencoaching programma's: klik hier 

Behoor je tot een groep van mensen (vrienden, medewerkers, familie) die graag samen een paardencoaching programma willen volgen? Zijn jullie een bestaande groep die een uitdaging graag samen wil aanpakken? Of gewoon een fijne coaching workshop paarden willen beleven? Fantastisch idee! Contacteer ons, we doen niet liever dan je helpen jouw idee vorm te geven en stellen een ideale paardencoaching in groep voor jullie samen.